Bloemschikken bij Landelijk Creatief

Geen bloemschik workshops

GEEN BLOEMSCHIKWORKSHOPS MEER, MAAR WEL HANDGEMAAKTE NAAICREATIES OP BESTELLING.

 

VOLGEND JAAR (NOVEMBER 2022) NIEUWE WORKSHOPS

 

In augustus 2020 tijdens de coronapandemie hebben wij onze derde kindje gekregen.

Door de mijn zwangerschap en de corona konden toen helaas geen workshops gegeven worden.

Maar nu Nederland weer (bijna) terug gaat naar het normaal en ik sta te popelen om weer workshops te geven moet ik helaas toch (tijdelijk) een streep zetten door de bloemschikworkshops.

Met drie kinderen, de bijkomende verplichtingen en mijn werk kan ik helaas op dit moment geen workshops geven.

 

Daarin tegen staan er (over een jaar) andere workshops op de planning. Zoals het er nu uit ziet heb ik volgend jaar (november 2022) een prachtige nieuwe workshop ruimte.

Tot dat de nieuwe ruimte klaar is kan ik geen andere workshops geven. Maar het is wel mogelijk om bestellingen te plaatsten met betrekking tot het maken van babykleding en babyspullen, kinderkleding, tassen of andere mooie creaties.

Kan ik iets voor je maken? Stuur dan gerust een berichtje.

Maar wellicht zie ik jullie (ook) op 1 van mijn andere workshops.

 

Tijdens de workshops wordt je professioneel begeleidt dan maak je zelf stap voor stap je eigen bloemstuk. Alle bloemen en materialen zijn bij de workshop in begrepen en natuurlijk is er gratis koffie en thee met wat lekkers. De kosten staan bij de workshop vermeld. Dit kun je contant na afloop (gelieve gepast) betalen. 

 

Als je een ondergrond mee moet nemen staat dit vermeld bij de workshop. 

 

De workshops gaan door vanaf 8 personen.

 

Workshops  hieronder worden gegeven op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond. Zaterdag overdag behoort ook tot de mogelijkheid. 

Kom je met minimaal 8 personen? Dan mag je zelf een datum aangeven. ( Een datum die valt op bovengenoemde avonden en dag).

 

Inschrijven kan via info@landelijkcreatief.nl of op 06 52 10 51 12

Opgegeven, maar toch verhinderd?

Geef dit dan minimaal 8 dagen voor de workshop door. Daarna worden de kosten van de gehele workshop in rekening gebracht. Voor dit bedrag kan ik wel het bloemstuk voor je maken zodat je het op een ander moment kunt ophalen.