Workshop bloemschikken in Twente

 

Op een landelijke locatie in het buitengebied van Hertme. (Vlakbij Hengelo Ov.) Staat het atelier van Landelijk creatief, waar professionele bloemschik workshops en naaiworkshops worden gehouden. Deze creatieve workshops zijn perfect voor groepsuitstapjes zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of vriendinnenuitjes. Daarnaast kun je ook als individu meedoen aan één van de georganiseerde workshops bloemschikken.

 

Wanneer worden de creatieve workshops in Twente georganiseerd?

Rond Pasen, in de herfst en voor Kerst staan er vaste data voor de workshop bloemschikken in Twente gepland. 

Kom je met 8 personen of meer, dan kun je zelf een gewenste datum afspreken om een workshop bloemschikken in Twente te volgen.

 

De gebruikte materialen tijdens de workshop

Tijdens de workshops gaan we aan de slag met mooie (seizoens)materialen. Met Pasen kunnen we ons uitleven met o.a. bloembolletjes, eitjes en veertjes. In de herfst heb je prachtige warme tinten die heel mooi gecombineerd kunnen worden. En uiteraard met Kerst gaan we los met kerstballen en kerstgroen.

 

Elke keer is een bloemstuk weer anders. Er zijn een tal van mogelijkheden en variaties. Landelijk creatief streeft ernaar om elke keer een uniek bloemstuk te maken. En wij werken met sterke materialen, zodat het bloemstuk langer kan pronken in je woonkamer of keuken.


De inhoud van een workshop bloemschikken in Twente

Een workshop bloemschikken in Twente is altijd gezellig, creatief en gemakkelijk te volgen. Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Bij binnenkomst liggen de materialen klaar en er ligt een voorbeeld van het bloemstuk op de tafel.

Dan wordt het bloemstuk in stappen uitgelegd. Voor de cursisten die meer ervaring hebben is er de ruimte om in eigen tempo te werken.

Eerst beginnen we met het vast maken van de oase op de ondergrond. Daarna wordt het bloemstuk uitgezet met groen en afgemaakt met bloemen en eventuele extra materialen zoals dennenappels, kerstballen, eitjes of veertjes.

Doordat alles stapsgewijs in de groepsverband  wordt uitgelegd kan iedereen de workshop bloemschikken goed volgen. Of je dus veel of weinig ervaring hebt, creatief of minder creatief bent, iedereen kan bloemschikken. 

 

Het tarief van een workshop bloemschikken in Twente

De workshops bloemschikken zijn variabel in prijs, omdat de prijzen van de bloemen wisselen. De prijs staat vermeld bij de workshop.

De kosten zijn inclusief alle (bloem)materialen afgezien van de gebruikte schaal, pot of dienblad.  Ook het gebruik van gereedschap en koffie/thee met een smakelijke consumptie zijn in de prijs inbegrepen.

 

Meld je nu aan voor een workshop bloemschikken in Twente via het aanmeldformulier.

 

Je kunt ook mailen naar landelijkcreatief@hotmail.com of 

                                         bellen naar 06 52 10 51 12.